Winkel

 

Aan de Bitswijk 13 in Uden treft u onze nieuwe winkel aan, met ruim 1.000 vierkante meter fietsplezier. Centraal staan de topmerken Specialized en Merida. Deskundig advies en vakbekwame service staan garant voor maatwerk, afgestemd op uw fysieke mogelijkheden en sportieve ambities. Daarnaast bieden wij u bij cycleXperience een grote keuze in kwalitatief hoogwaardige kleding en accessoires.

Kopvrouw en kopman  van het cycleXperience-team zijn veelvuldig Nederlands - en wereldkampioen veldrijden Daphny van den Brand en haar man Johan van de Ven. De vele ervaringen die zij hebben opgedaan tijdens hun sportieve professionele loopbaan delen ze graag met u als klant.

Alle technische kneepjes van het wielervak heeft Johan in de vingers gekregen doordat hij vele jaren als mecanicien voor zichzelf en Daphny optrad. Als geen ander weet hij iedere wielerliefhebber op diverse vlakken te adviseren en te motiveren!

 Met Daphny als kopvrouw in haar midden, heeft het team van cycleXperience ongekend veel kennis en inspiratie in huis voor iedere vrouw die interesse in fietsen heeft. Of het nu gaat over materiaal, kleding of trainings technische zaken. Daphny staat graag voor u klaar op woensdag, vrijdagmiddag & -avond en zaterdag. Sterker nog, bij Daphny is het gewoon Ladies First!