Werken bij cycleXperience

cycleXperience is een sterk groeiende wielerspeciaalzaak in Uden gericht op de sportieve fietser. Kwaliteit, service en klantvriendelijkheid zijn onze speerpunten. Wij werken met een gedreven en ambitieus team, waarbij de passie voor de fiets door de aderen stroomt.


Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een:

JUNIOR/SENIOR MONTEUR 


DIT GA JE DOEN
Als monteur bieden we je een breed en afwisselend takenpakket. Jij bent samen met een collega hét aanspreekpunt voor de werkplaats en zorgt o.a. voor de aanname en afgifte van de reparaties. Bij aanname van de reparaties voer je een een diagnose uit en maakt, indien nodig, de bijbehorende offertes. Tevens beheer je de planning, bestel je onderdelen en verwerkt deze bij binnenkomst in het voorraadbeheer systeem. Naast het uitvoeren van reparaties bouw je ook nieuwe fietsen op. Bovendien assisteer je wanneer dit nodig is bij de verkoop in de winkel. Samen met je directe collega’s zorg je zo voor een maximale klanttevredenheid en bediening van onze klanten.
 

WELKE WERKOMGEVING BIEDT CYCLEXPERIENCE JE
Onze winkel in Uden bestaat momenteel uit zes medewerkers. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken. Jij gaat werken in een zeer professionele en ruim opgezette werkplaats / winkel met de meest actuele en moderne gereedschappen en een geautomatiseerd voorraad systeem.
 

WAT IS JOUW PROFIEL
Een enthousiast en energiek persoon die affiniteit heeft met sportieve fietsen, sleutelen en verkoop. Daarnaast werk je nauwkeurig, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en heb je geen 9 tot 5 mentalitiet. Heb je al veel ervaring vanuit de fietsenbranche dan is dat meegenomen, ben je niet bekent met de branche maar heb jij passie voor de fiets reageer dan zeker ook !  
 

WAT BIEDT CYCLEXPERIENCE JOU VERDER
- Een zelfstandige en uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief.
- Een professionele en gezellige werksfeer.
- Mogelijkheid tot het volgen van in- en externe opleidingen / vakgerichte trainingen.
- Tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast contract.
- Marktconform salaris.
- 24 tot 38-urige werkweek.
 

Past deze functie jou? Stuur dan snel een sollicitatiebrief voorzien van CV naar:

cycleXperience
T.a.v. Johan van de Ven
Bitswijk 13
5401 JA Uden

Mailen mag uiteraard ook, je kan dit doen naar johan@cyclexperience.nl. Voor vragen over de functie kun je bellen met Johan van de Ven op telefoonnummer 0413-256777.