Test fietsen

 

Wilt u graag een nieuwe fiets kopen, maar u weet nog niet precies welke? Geen punt, cycleXperience biedt u bij meerdere modellen de kans uw toekomstige fiets te testen! U kunt uw beoogde nieuwe fiets perfect testen op maar liefst 6 mountainbikeroutes in de directe bos- en heuvelrijke omgeving van Uden. Ook voor de wielrenners en Speedpedelec rijders hebben wij verschillende testfietsen ter beschikking. De gemonteerde Wahoo Elemt fietsnavigatie met voorgeprogrammeerde route loodst u feilloos door het Brabantse Land. Zo kunt u voor definitieve aankoop ervaren of uw keuze de juiste is. Geen plannen om een nieuwe fiets te kopen ? Geen probleem wij verhuren ook de fietsen uit onze testvloot en zo kunt eens een keer proberen of de sport iets voor uw is. Na afloop van uw rit kunt u bij cycleXperience douchen en uiteraard staat er een heerlijk bakje koffie of thee voor u klaar.

 


                                      

 

                                                                         
 

 

Onderstaande fietsen behoren tot onze testvloot


Specialized Chisel EXpert 2x11Aluminium

De Chisel Expert is het aluminum topmodel van Specialized, deze fiets is nieuw in de 2018 collectie en vervangt de alom bekende stumpjumper series. De Chisel heeft een beetje 'trail DNA' aan de beproefde XC geometrie toegevoegd gekregen. Dit vertaalt zich in een langere bovenbuis, een iets kortere balhoofdbuis en een minder steile vorkhoek. Samen zorgt dit voor veel meer stabiliteit tijdens het afdalen - uiteraard zonder in te leveren aan efficiëntie tijdens het klimmen.

De Chisel is afgemonteerd met een mix van Shimano Deore en XT onderdelen, met een dubbel crankstel voor een breed versnellingsbereik. Daarnaast vind je de krachtige hydraulische schijfremmen en 25mm brede aluminium wielen. Deze fiets is als testfiets beschikbaar in de maten Medium en Large

Meer info over de Chisel Expert vind u  hier .

 

 

 

 

 

 

 

 


Specialized Epic Comp Carbon 29-er (full suspension)

Het volledige FACT 11m carbon frame combineert stijfheid, sterkte en een laag gewicht. Samen met de nieuwe geometrie,volledige carbon achtervork, RockShox Brain demper en 100mm veerweg, is de Epic hiermee de snelste en meest wendbare XC fiets waar je ooit op hebt gereden.De RockShox Reba RL voorvork, voorzien van instelbare compressie en rebound, rekent vakkundig af met kuilen, stenen en boomwortels. De 11-speed SRAM GX groepset biedt alle voordelen van een 1x aandrijving. Deze fiets is als testfiets beschikbaar in de maten Medium en Large.

Meer info over de Epic Comp Carbon vind u  hier .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Specialized Turbo Levo FSR
De Turbo Levo FSR is een 29-er trailbike met alle rijeigenschappen waar Specialized om bekend staat, maar dan gecombineerd met de efficiënte en krachtige Turbo technologie die zorgt tot 530 watt extra ondersteuning. Deze fiets is als tesfiets beschikbaar in maat L  

Meer info over de Turbo Levo FSR vind u  hier .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Merida Big Seven 500 (hardtail) 650B
Een comfortabele aluminium hardtail met 27.5" inch wielen wat maakt dat dit een zeer degelijk instap model is met een zeer sterke prijs kwaliteit verhouding. Deze fiets is als testfiets beschikbaar in de maten Small, Medium en Large en Xtra Large. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Specialized Vado 6.0 Men + Women

De Speedpedelec (high speed 45km+ ) wint de laatste jaren enorm aan populariteit,deze fiets wordt met name veel gebruikt voor woon werkverkeer en heeft een enorme fun factor. Zeker voor de middellange ritten ben je met de Specialized Vado 6.0 sneller dan met de auto en dit maakt de fiets zo populair. De Vado 6.0 speedpedelec is als testfiets beschikbaar in maat Large (heren) en Medium (dames)

Meer info over de Vado 6.0 vind u  hier .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak vooraf telefonisch een afspraak om te kijken of uw beoogde fiets beschikbaar is.