• Specialized Tarmac Pro UDi2, Navy/Baby Blue/Rocket Red
Met de Tarmac Pro Race heb je alles in huis om races te domineren, klimmen te verslinden en afdalingen in te duiken. De Tarmac Expert is net als de S-Works modellen opgebouwd aan de hand van het Rider-First Engineered™ ontwerp. Door elk frame afzonderlijk te ontwerpen, beschikt elke framemaat over dezelfde ongeëvenaarde klim- en daalprestaties die je van een Tarmac mag verwachten. Voor de afmontage hebben we gekozen voor hoogwaardige onderdelen, zoals razendsnelle Roval Rapide CL40 wielen, de Shimano Ultegra Di2 aandrijving en een selectie aan Body Geometry componenten om jou nog beter te laten presteren.

- Dankzij ons Rider-First Engineered™ ontwerp beschikt elke framemaat over dezelfde ongeëvenaarde klim- en daalprestaties die je van een Tarmac mag verwachten. De S-Works FACT 10r frameset levert een uitstekende mix tussen lichtgewicht en stijfheid.

- S-Works-specifieke FACT full carbon vork met tapered vorkbuis voor meer zijdelingse stijfheid en scherpere stuureigenschappen.

- De Shimano Ultegra Di2 biedt ongekend schakelgemak. Je vliegt met het grootste gemak door alle versnellingen en een vervelend schurende ketting tegen het voorderailleur is voorgoed verleden tijd.

Deze fiets is geschikt voor een lengte van circa 170 cm tot 175 cm. Wij stellen de fiets helemaal op maat af en de stuurpen en/of het zadel worden gratis gewisseld indien een andere maat nodig is.
specs
Framemaat 54
Framemaat omschrijving 54
Frametype Uni
Kleur Blauw
Secundary_kleur Rood
Wielmaat 28

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Specialized Tarmac Pro UDi2, Navy/Baby Blue/Rocket Red

 • Merk: Specialized
 • Model: Specialized Tarmac Pro UDi2, Navy/Baby Blue/Rocket Red
 • kleur : blauw
  frame hoogte : 54 cm
 • Fietsnummer: F.14894
 • Barcode: 0888818194407
  -
 • €5.999,00
 • €4.299,00


Tags: Specialized Tarmac Pro UDi2, Navy/Baby Blue/Rocket Red, Specialized Tarmac Pro UDi2, Navy/Baby Blue/Rocket Red