• Specialized Ruby Elite, Cosmic White/Flake Silver
Wie zei dat de prestaties en comfort niet samengaan? Wij in ieder geval niet, want onze Ruby Elite weet beiden naadloos te combineren in één fiets.

Het frame, opgebouwd aan de hand van onze FACT 10r carbonvezels, is een van de lichtste frames dat we ooit hebben gemaakt. De ongekende stijfheidswaarden en de nieuwe, snellere en efficiëntere geometrie zorgen voor ongeëvenaarde rijeigenschappen, Dankzij slim ontwerpwerk hebben we de pasvorm en zitpositie van onze befaamde Ruby SL4 kunnen bewaren.

We horen je al denken: "Maar hoe zit het nou met die vering?" We noemen het Future Shock, een zuiger in de balhoofdbuis met 20 mm veerweg. We hebben deze technologie samen met McLaren Applied Technologies ontwikkeld, en het stelt ons in staat om meer verticale flexibiliteit dan ooit te creëren. We zullen je de natuurkundeles besparen, maar we hebben ontdekt dat we door te focussen op verticale flexibiliteit meer snelheid en comfort kunnen bieden dan ooit. Van alle fietsen die we aan de hand van ons Rolling Efficiency Model hebben getest, scoort de nieuwe Ruby beter dan alle andere fietsen op de markt.

We hebben deze uitvoering afgemonteerd met betrouwbare en prestatiegerichte componenten, zoals een Shimano 105 11-speed aandrijving, krachtige RS505 hydraulische schijfremmen, stevige DT R470 wielen en een damesspecifiek zadel voor extra zitcomfort.

- Dankzij ons Rider-First Engineered™ ontwerp beschikt elke framemaat over dezelfde ongeëvenaarde rijprestaties die je van een Ruby mag verwachten. De FACT 10r frameset biedt de ideale mix tussen lichtgewicht en stijfheid. De nieuwe Future Shock 'vering' aan de voorzijde zorgt voor meer comfort dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

- Voor de beste stuureigenschappen en stijfheidswaarden hebben we de Ruby Disc voorvork opgebouwd aan de hand van onze befaamde FACT carbon vezels.

- Standaard geleverd met een 40lbs veer (kleur: geel, vering: stevig). Een 14lbs veer (kleur: blauw, vering: zacht) en een 25 lbs veer (kleur: zwart, vering: medium) worden meegeleverd, zodat je de vering kunt afstellen aan de hand van het terrein en/of persoonlijke voorkeur.
specs
Framemaat 51
Framemaat omschrijving 51
Frametype Uni
Kleur Cosmic white/flake silver
Secundary_kleur Wit
Wielmaat 28

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Specialized Ruby Elite, Cosmic White/Flake Silver

  • Merk: Specialized
  • Model: Specialized Ruby Elite, Cosmic White/Flake Silver
  • kleur : cosmic white/flake silver
    frame hoogte : 51 cm
  • Fietsnummer: F.16148
  • Barcode: 0888818310838
    -
  • €2.899,00


Tags: Specialized Ruby Elite, Cosmic White/Flake Silver, Specialized Ruby Elite, Cosmic White/Flake Silver