• Specialized Allez Sprint Frameset, Neon Blue/italia
Klimmen, bochten en sprints - de Allez Sprint Comp kan het allemaal. De Allez Sprint, onze meest geavanceerde aluminium fiets ooit, voelt zich even goed thuis in een wedstrijd als in een toertocht.

Het begint allemaal met onze DSW (D'Aluisio Smartweld) Sprint Technology. Hiermee kunnen we de lasnaden precies op de juiste plaats aanbrengen, dat resulteert in comfortabeler en significant stijver frame. Hoe stijf? Het is de stijfste aluminium fiets die we ooit hebben getest. Elke framemaat heeft een unieke onderbuis, bottom bracket, balhoofd en voorvork, geïnspireerd op onze Rider-First Engineered aanpak die we bij onze Tarmac gebruiken. Dit verzekert uniforme prestaties over de gehele maatreeks.

Om ervoor te zorgen dat elke watt aan vermogen wordt doorgegeven aan de weg, hebben we gekozen voor een korte achterbrug die zorgt voor een extreem stijve achterkant. Het houdt echter niet op bij een stijf frame: via hydroforming hebben we alle buisvormen aerodynamisch geoptimaliseerd om door de wind te snijden.

- Het E5 Premium Aluminium frame met Allez D'Aluisio Smartweld Technology verplaatst de lasnaden, waardoor we meer materiaal op plaatsen kunnen aanbrengen om de stijfheid te verbeteren.
- Onze S-Works FACT carbon voorvork is niet alleen ontzettend stijf voor optimale stuurprestaties, maar absorbeert ook trillingen van het asfalt.
- Stijve en aerodynamische Venge FACT carbon zadelpen.
specs
Framemaat 56
Framemaat omschrijving 56
Frametype Uni
Kleur Neon blue/italia
Secundary_kleur Blauw
Wielmaat 28

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Specialized Allez Sprint Frameset, Neon Blue/italia

  • Merk: Specialized
  • Model: Specialized Allez Sprint Frameset, Neon Blue/Italia
  • kleur : neon blue/italia
    frame hoogte : 56 cm
  • Fietsnummer: F.17598
  • Barcode: 0888818410569
    -
  • €2.750,00


Tags: Specialized Allez Sprint Frameset, Neon Blue/italia, Specialized Allez Sprint Frameset, Neon Blue/Italia