Ons teamDaphny van den Brand (eigenaresse)
Als ex-topsporter weet ik precies wat een renner of renster nodig heeft. Het juiste materiaal, de juiste kleding, goede voeding en indien gewenst geef ik u graag nog wat trainingstips mee. Bij mij is het ook ladies first, dus heeft u als vrouw interesse in fietsen dan sta ik u graag bij met mijn kennis en inspiratie. Ik sta op woensdagmiddag, vrijdagmiddag- & -avond en de gehele zaterdag voor u klaar.

 

 


Johan van de Ven (eigenaar) 

Hier had moeten staan hoeveel ervaring wij wel niet hebben. Hoe geweldig onze service is. En dat wij dit met passie en plezier overbrengen op u als klant. Of dit allemaal wel klopt weet ik niet, we hebben liever dat u dat zelf komt ervaren. Wat ik wel weet dat we een heel leuk en enthousiast fietsgek team hebben die er dagelijks alles aan doen om ook u te laten genieten van de prachtige wielersport. Daarbij zijn “un bekske koffie” en advies trouwens altijd gratis. Tot snel bij cycleXperience!


 


Sten Geraeds (verkoopadviseur)

Door mijn interesse voor alles wat met sportief fietsen te maken heeft heb ik een brede kennis opgebouwd. Mij mag je gerust een materiaal freak noemen, ik ben altijd erg geintresserd in de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderdelen, kleding en fietsen. Door goed naar u te luisteren bepalen we samen, op basis van uw wensen, eisen en behoeften, wat de juiste keuze is. Hierbij probeer ik ook altijd op de details te letten, omdat deze vaak het verschil maken tussen goed of perfect. Ik help u graag in onze prachtige winkel in Uden.

 

 


Daniël Velsen (allround medewerker)

Rond mijn 20e ben ik besmet geraakt met het wielervirus. Begonnen op de MTB, maar al snel kwam daar een racefiets bij. Ik heb een brede interesse voor alles wat met fietsen te maken heeft. Dit komt mij goed van pas als allround medewerker bij cycleXperience. Aan de achterkant regel ik veel administratieve zaken, beheer de webshop en ben verantwoordelijk voor de marketing. En wanneer nodig spring ik bij in de winkel. Waar ik u graag adviseer over het juiste materiaal, kleding of fiets afgestemd op uw wensen en behoeften.

 Lars Jansen (fietstechnicus)
Op 12 jarige leeftijd ben ik begonnen met BMXen en doe dit nog steeds fanatiek. Daarnaast ben ik gek op alles wat met snelheid te maken heeft. Naast het BMXen rij ik dan ook motor, zo nu en dan een ronde op de racefiets of mountainbike en heb ook nog een crossmotor waar ik graag mee door het terrein cross. Kortom mijn twee grote passies zijn sport en techniek. Vandaar dat ik blij ben dat ik dit vak mag uitoefenen. Dagelijks werk ik aan de mooiste fietsen en onze klanten delen dezelfde passie en zijn enthousiast voor de sport die ik in mijn vrije tijd graag beoefen. Wat wil je nog meer (in je werk)…

 

 


Eric van den Sanden (fietstechnicus)
Sinds mijn 20e ben ik al mechanieker. Hierbij heb ik vele jaren voor de Nederlande MTB-selectie gewerkt, waar ik 3 Olympische spelen en talloze EK’s en WK’s meegemaakt heb. Voor deze wedstrijden moest het materiaal altijd in topconditie zijn. Fouten konden we ons niet permiteren. Voor uw fiets geldt hetzelfde. De reparatie moet in één keer goed. Daarbij controleer ik uw fiets ook altijd meteen op verborgen gebreken, zodat u onderweg niet voor verrassingen komt te staan.