Ons teamDaphny van den Brand
Als ex-topsporter weet ik precies wat een renner of renster nodig heeft. Het juiste materiaal, de juiste kleding, goede voeding en indien gewenst geef ik u graag nog wat trainingstips mee. Bij mij is het ook ladies first, dus heeft u als vrouw interesse in fietsen dan sta ik u graag bij met mijn kennis en inspiratie. Ik sta op woensdagmiddag, vrijdagmiddag- & -avond en de gehele zaterdag voor u klaar.

 

 


Johan van de Ven

Hier had moeten staan hoeveel ervaring wij wel niet hebben. Hoe geweldig onze service is. En dat wij dit met passie en plezier overbrengen op u als klant. Ondanks dat dit allemaal klopt zijn wij er bij cycleXperience niet zo van om onszelf op de borst te kloppen. We hebben liever dat u het zelf komt ervaren! Daarbij zijn “un bekske koffie” en advies trouwens altijd gratis. Tot snel bij cycleXperience!


 


Sten Geraeds

Door mijn interesse voor alles wat met fietsen te maken heeft heb ik een brede kennisbasis opgebouwd. Of het nu gaat om de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderdelen, kleding of fietsen. Door goed naar u te luisteren bepalen we samen, op basis van uw wensen, eisen en behoeften, wat de juiste keuze is. Hierbij probeer ik ook altijd op de details te letten, omdat deze vaak het verschil maken tussen goed of perfect. Ik help u graag in onze prachtige winkel in Uden.


 


Roy van Heeswijk
Bij cycleXperience heerst een topsportcultuur. We willen het allerbeste voor u als klant. Als monteur maak ik daarop geen uitzondering. Ik sta in mijn werk voor kwalitatief vakmanschap. Tot in elk detail moet uw materiaal in orde zijn. Alles moet kloppen en optimaal op elkaar zijn afgestemd. Uw fiets moet letterlijk en figuurlijk een plaatje zijn. Mijn motto: “ik maak het goed of niet!”


 


Eric van den Sanden
Sinds mijn 20e ben ik al mechanieker. Hierbij heb ik vele jaren voor de Nederlande MTB-selectie gewerkt, waar ik 3 Olympische spelen en talloze EK’s en WK’s meegemaakt heb. Voor deze wedstrijden moest het materiaal altijd in topconditie zijn. Fouten konden we ons niet permiteren. Voor uw fiets geldt hetzelfde. De reparatie moet in één keer goed. Daarbij controleer ik uw fiets ook altijd meteen op verborgen gebreken, zodat u onderweg niet voor verrassingen komt te staan.