• Wahoo Fitness FIETSTRAINER KICKR SNAP
De Wahoo KICKR Snap geeft je de volle controle over de trapweerstand en zorgt voor een betrouwbare meting van het vermogen. De nieuwe fietstrainer die eenvoudig verbinding maakt met smartphones, tablets en computers. Via apps of software kun je de intensiteit monitoren en eventueel aanpassen.
Interactieve fietstrainer

De KICKR Snap werkt uitstekend samen met de Wahoo sensoren, zoals de TICKR en de cadans en snelheid sensoren. Daarnaast heeft hij een ingebouwde vermogensmeting tot 3% nauwkeurig. Je kunt kiezen voor de 'Wahoo Fitness'-app of uit meer dan vijftig andere apps om een virtuele fietstocht te rijden met bijvoorbeeld vrienden. Daarnaast kun je kiezen voor een gestructureerde, krachtgebaseerde training om fitnessdoelen te behalen. Door de ANT+ en Bluetooth 4.0 technologie maakt de trainer verbinding met Apple, Android en Windows-platformen.
Realistische wegsimulatie
De Wahoo KICKR Snap heeft het wheel-on design, zodat gebruikers op eenvoudige wijze een fiets van bijna elk type vast kunnen maken. Met een gewicht van zestien kg biedt het een comfortabele en stabiele rit. Dankzij een speciaal vliegwiel wordt de traagheid die men ervaart wanneer er buiten wordt gereden zo goed mogelijk nagebootst.

De Wahoo Kickr Snap ondersteund ook de Wahoo Kickr Climb. Wanneer de Kickr Climb is gekoppeld reageert deze direct op de data van het virtuele parcours. Vanuit je voorvork zal je fiets zo op en neer bewegen. Op deze manier zit je in dezelfde houding alsof je echt klimt of daalt. Hiermee worden je klimspieren realistischer gebruikt en zal je traptechniek voor het klimmen verbeteren, zowel in de virtuele als in de realiteit. Let op: wordt niet meegeleverd en werkt alleen met het 2017 model.

In de doos:
- Wahoo KICKR Snap
- Voorwielsteun
- Netstroom kabel
- Quick release
- Quickstart guide

Apps en programma's
- 60 dagen gratis Strava Premium
- 7 dagen gratis Zwift
- 30 dagen gratis Trainer Road
- 60 dagen gratis Sufferfest
- 60 dagen gratis kinomap
- 30 dagen gratis Rouvy

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Wahoo Fitness FIETSTRAINER KICKR SNAP

  • Merk: Wahoo Fitness
  • Model: FIETSTRAINER KICKR SNAP
  • Barcode: 0853988006355
    -
  • €549,00


Tags: Wahoo Fitness FIETSTRAINER KICKR SNAP, FIETSTRAINER KICKR SNAP