• Specialized Chisel DSW Comp 29, Black/Storm Grey
De Chisel Comp is de perfecte fiets om je cross-country carrière te lanceren. Licht van gewicht, ongelooflijk stijf en een wedstrijd-georiënteerde geometrie - de Chisel biedt alles dat je in een XC wedstrijdfiets zoekt.

Bij traditionele lasmethodes is er weinig vrijheid in het plaatsen van de lasnaden; de naad valt altijd op het punt waar de krachten tijdens het fietsen het grootste zijn. Via onze DSW technologie kunnen we de lasnaden echter precies op de juiste plaats aanbrengen, waardoor we een lichter, comfortabeler en significant stijver frame kunnen produceren - de ideale eigenschappen voor een hardtail XC fiets.

Daarnaast hebben we een beetje 'trail DNA' aan onze beproefde XC geometrie toegevoegd. Dit vertaalt zich in een langere bovenbuis, een iets kortere balhoofdbuis en een minder steile vorkhoek. Samen zorgt dit voor veel meer stabiliteit tijdens het afdalen - uiteraard zonder in te leveren aan efficiëntie tijdens het klimmen.

Qua afmontage hebben we gekozen voor een mix aan Shimano Deore en XT onderdelen, met een dubbel crankstel voor een breed versnellingsbereik. Daarnaast vind je de krachtige MT500 Deore schijfremmen, 25 mm brede aluminium wielen en de befaamde Rockshox Judy voorvork met 100mm (maatspecifieke) veerweg terug op deze fiets.

- Lichtgewicht en ultrastijf M5 aluminium frameset met D‘Aluisio Smartweld Technologie en voorzien van onze op snelheid geörienteerde XC 29 geometrie en interne kabelgeleiding. Explosieve snelheid, perfecte rijeigenschappen en onderhoudsvriendelijk.
- De Rockshox Judy Gold voorvork met 90/100mm (maatspecifieke) veerweg kan zelfs de ruwste trails gladstrijken. Dankzij Rockshox technologieën zoals het Solo Air™ veersysteem maken dit een van de lichtste luchtgeveerde vorken op de markt.
- De Shimano Deore XT achterderailleur biedt betrouwbare en nauwkeurige schakelprestaties.
specs
Framemaat L
Framemaat omschrijving L
Frametype Uni
Kleur Zwart
Wielmaat 29

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Specialized Chisel DSW Comp 29, Black/Storm Grey

  • Merk: Specialized
  • Model: Specialized Chisel DSW Comp 29, Black/Storm Grey
  • kleur : zwart
    frame hoogte : l
  • Fietsnummer: F.17474
  • Barcode: 0888818409884
    -
  • €1.549,00


Tags: Specialized Chisel DSW Comp 29, Black/Storm Grey, Specialized Chisel DSW Comp 29, Black/Storm Grey