• Specialized Chisel DSW 29 Frame, Chameleon Purple/Rocket Red
Tegenwoordig lijkt het alleen nog maar om carbon te draaien. Onze Senior Advanced R&D Engineer, Chuck Teixeira, ziet het anders: “Als je nog nooit op zo’n soort aluminium fiets hebt gereden, dan heb je eigenlijk nog nooit op een échte aluminium fiets gereden.”

Bij traditionele lasmethodes is er weinig vrijheid in het plaatsen van de lasnaden; de naad valt altijd op het punt waar de krachten tijdens het fietsen het grootste zijn. Via onze DSW technologie kunnen we de lasnaden echter precies op de juiste plaats aanbrengen, waardoor we een lichter, comfortabeler en significant stijver frame kunnen produceren - de ideale eigenschappen voor een hardtail XC fiets.

Daarnaast hebben we een beetje 'trail DNA' aan onze beproefde XC geometrie toegevoegd. Dit vertaalt zich in een langere bovenbuis, een iets kortere balhoofdbuis en een minder steile vorkhoek. Samen zorgt dit voor veel meer stabiliteit tijdens het afdalen - uiteraard zonder in te leveren aan efficiëntie tijdens het klimmen.

- [Lichtgewicht en ultrastijf M5 aluminium frameset met D‘Aluisio Smartweld Technologie en voorzien van onze op snelheid geörienteerde XC 29 geometrie en interne kabelgeleiding. Explosieve snelheid, perfecte rijeigenschappen en onderhoudsvriendelijk.]
specs
Framemaat M
Framemaat omschrijving M
Frametype Uni
Kleur Chameleon purple/rocket red
Secundary_kleur Paars
Wielmaat 29

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Specialized Chisel DSW 29 Frame, Chameleon Purple/Rocket Red

  • Merk: Specialized
  • Model: Specialized Chisel DSW 29 Frame, Chameleon Purple/Rocket Red
  • kleur : chameleon purple/rocket red
    frame hoogte : m
  • Fietsnummer: F.17478
  • Barcode: 0888818410989
    -
  • €829,00


Tags: Specialized Chisel DSW 29 Frame, Chameleon Purple/Rocket Red, Specialized Chisel DSW 29 Frame, Chameleon Purple/Rocket Red