• Specialized Camber Fsr Comp 29, Black/cyan/white
Wij geloven dat een trailfiets zo snel mogelijk over de trails moet vliegen. Als je snelheid zoekt, kun je eigenlijk niet om een 29er heen. Sterker nog, je kunt eigenlijk niet om de Camber 29 Comp heen. De Camber biedt alle eigenschappen die je van een trailfiets mag verwachten, maar dan gecombineerd met klimvermogen van een XC fiets. Door ons M5 aluminium Trail Chassis te combineren met een Camber FSR achterbrug, bereiken we de perfecte combinatie van lichtgewicht, stijfheid en duurzaamheid. Zowel voor als achter vind je voldoende veerweg, zodat grote sprongen geen probleem zijn. Dankzij onze Trail 29 geometrie en het lichtgewicht, stijf en soepel Concentric Pivot van de achterbrug, is geen trail te technisch. Bij de afmontage hebben we gekozen voor duurzame en prestatiegerichte componenten, zoals een custom SRAM dubbel crankstel, krachtige Shimano hydraulische schijfremmen en handgebouwde Roval wielen. Alles dat je nodig hebt, niets dat overbodig is.

- M5 aluminium Trail Chassis met Camber FSR achterbrug, voorzien van onze Trail 29 geometrie. Hiermee hebben we een fiets kunnen ontwerpen die snel en duurzaam is en zich evengoed thuisvoelt op steile klimmen als technische passages. Dankzij de Taco Blade technologie is de fiets voorzien van een zo kort mogelijke en wendbare achterbrug. Interne schakelkabelgeleiding voor een cleane look en betrouwbare schakelprestaties.

- Een FOX FLOAT Performance DPS achterdemper met AUTOSAG, verbonden via onze FSR Concentric Linkage, biedt 120 mm aan actieve en onafhankelijke veerweg over elk type terrein.

- RockShox Revelation RC3 29 voorvork met 15 mm Maxle Lite steekas en 120 mm veerweg om met meer vertrouwen en controle over ruw terrein te rijden.

- De 29x2,3" Purgatory Control voorband en 2,3" Ground Control achterband bieden samen ongelooflijk veel grip, snelheid en lekbestendigheid.

- Shimano Deore M506 remmen voor no-nonsense en betrouwbare remprestaties, zodat je ook over ruw terrein over voldoende remvermogen beschikt.

Deze fiets is geschikt voor een lengte van circa 165 cm tot 178 cm. Wij stellen de fiets helemaal op maat af en de stuurpen en/of het zadel worden gratis gewisseld indien een ander maat nodig is.
specs
Framemaat M
Framemaat omschrijving M
Frametype Uni
Kleur Zwart
Merk remmen achter Shimano
Merk remsysteem voor Shimano
Merk versnellingsysteem Sram
Model remmen achter Deore m506
Model remsysteem voor Deore m506
Model versnellingsysteem Gx 2x10
Secundary_kleur Blauw
Type remmen achter Sh
Type remsysteem voor Sh
Type versnellingsysteem Derailleur
Versnellingen 20
Wielmaat 29

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Specialized Camber Fsr Comp 29, Black/cyan/white

 • Merk: Specialized
 • Model: Specialized Camber FSR Comp 29, Black/Cyan/White
 • kleur : zwart
  frame hoogte : m
 • Fietsnummer: F.13596
 • Barcode: 0888818051533
  -
 • €2.499,00
 • €1.799,00


Tags: Specialized Camber Fsr Comp 29, Black/cyan/white, Specialized Camber FSR Comp 29, Black/Cyan/White