• EEN ELEGANTE REBELLIE - de Specialized Sagan Collection

EEN ELEGANTE REBELLIE - de Specialized Sagan Collection

Specialized omschrijft de nieuwe Sagan Collection als volgt:

“Net als de man zelf, combineert de Sagan Collection complexiteit en kracht met een schijnbaar subtiele buitenkant. Bekijk het echter van dichterbij en de realiteit wordt een direct duidelijk: de ingetogen esthetiek verbergt de best presterende fietsen en uitrusting ter wereld. Dit is de Sagan-collectie.

Tevens is het een aandenken aan thuis. De Franse Riviera, de thuisbasis van witte zandstranden, adembenemende uitzichten, de azuurblauwe zee en... Peter Sagan. Jazeker, wanneer Peter geen wedstrijden rijdt, brengt hij tijd door met zijn gezin in de prachtige stad Monaco. En hoewel het leven van de grootste ster uit de wielerwereld nogal hectisch kan zijn, hebben we deze collectie ontworpen als een herinnering aan de sereniteit die te vinden is in de blauwgroene wateren van de Côte d’Azur.”


Wat ons betreft is de Sagan Collection een mooie aanvulling op de fietsen die tot op heden het wielerseizoen gedomineerd hebben. Al in het vroege voorjaar stapelden de overwinningen, voor teams die met Specialized fietsen rijden, zich op. En dat zowel bij de mannen als bij de vrouwen. En nu tijdens de grote rondes lijkt dit zich voort te gaan zetten. Tijdens de presentatie van de Tour de France lanceerde Specialized deze speciale fiets voor Peter Sagan. Voor ons gewone stervelingen zijn nu diverse afgeleide modellen verkrijgbaar. Wees er snel bij, want het betreft een gelimiteerde oplage!

De complete collectie bestaat uit de volgende producten: