• Openingsdriedaagse cycleXperience wordt WaanzinnigWielerWeekend

Openingsdriedaagse cycleXperience wordt WaanzinnigWielerWeekend

Van vrijdag 5 tot en met zondag 7 januari 

Gratis mountainbikeclinic, info over fietsonderhoud en voeding, kans op kaarten voor de Zesdaagse van Rotterdam, gratis schoen- en zooladvies, gratis zitbotmeting en zadeladvies, de mogelijkheid op testritten op de nieuwste S-Works Tarmac 2018 en kans op een wielerreis naar de Italiaanse Dolomieten. Het is een greep uit de ingrediënten die de openingsdriedaagse van cycleXperience in Uden biedt. Oftewel: van vrijdag 5 tot en met zondag 7 januari staat er bij cycleXperience een WaanzinnigWielerWeekend op het programma.

Begin november is cycleXperience verhuisd naar het voormalige pand van supermarkt Jan Linders aan de Bitswijk 13 in Uden. Op vrijdag 5 januari staat ’s middags de officiële opening op het programma. Dat betekent ook het startschot voor een WaanzinnigWielerWeekend met tal van activiteiten en volop voordeel.

Voor iedere wielerliefhebber valt er vanalles te beleven bij cycleXperience op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 januari. Dagelijks staan er infosessies op het programma over fietsonderhoud en voeding. Ook is het dagelijks mogelijk een testrit te maken op de nieuwste S-Works Tarmac 2108 en zijn er de exclusieve modellen van Specialized en Merida in de winkel te bewonderen. De vakbekwame adviseurs van cycleXperience staan met professionele apparatuur klaar om voor iedere belangstellende het juiste zadel te adviseren door middel van gratis zitbotmeting. Ook is het mogelijk een gratis voetzooladvies te krijgen als resultaat van een voetanalyse.

Kaarten Zesdaagse van Rotterdam

Op de vrijdag en zaterdag maken bezoekers door middel van een wedstrijd op een Wahoo-trainer kans op kaarten voor een bezoek aan de Zesdaagse van Rotterdam op zondag 7 januari. Bij aankoop van een fiets wordt als extra voordeel een gratis mountainbikeclinic aangeboden onder leiding van onder meer Daphny van den Brand of een workshop fietsonderhoud.

Ook maakt iedere koper van een fiets kans op een compleet verzorgde wielerreis naar de Stelvio, Gavia en Umbrailpas (Italiaanse Dolemieten) t.w.v. € 895,--. Onder professionele begeleiding kunnen diverse cols worden beklommen, waarop Tom Dumoulin dit jaar de basis legde voor zijn eindzege in de Giro.

Gratis mountainbikeclinic

Op zondag 7 januari staan er gratis mountainbikeclinics op het programma, voor zowel beginners als gevorderden. Belangstellenden moeten zich vooraf wel inschrijven in de winkel of online. De clinics gaan zondags om 9.30 uur van start bij cycleXperience en gaan door de mooie omgeving van Uden onder professionele begeleiding van onder meer Daphny van den Brand, ex-wereldkampioen veldrijden en nu samen met haar man Johan van de Ven eigenaar van cycleXperience.

Kortom, het openingsweekend van cycleXperience biedt elke bezoeker naast professioneel advies op maat zeker ook pure wielerbeleving. Op vrijdag 5 januari is cycleXperience geopend tot 20.30 uur en zaterdag 6 en zondag 7 januari van 10.00 tot 16.00 uur.


Nieuws gerelateerde Producten

..

€0,00 Ex Tax: €0,00