• Gratis mountainbike-clinic voor beginners en gevorderden bij cycleXperience in Uden

Gratis mountainbike-clinic voor beginners en gevorderden bij cycleXperience in Uden

GEEN INSCHRIJVING MEER MOGELIJK VOLGEBOEKT !!!


Ter gelegenheid van de officiële opening biedt cycleXperience in Uden een gratis mountainbikeclinic aan. Op zondag 7 januari kunnen zowel beginners als gevorderden opstappen voor een tocht door de mooie omgeving van Uden. Met op elk niveau deskundige begeleiding.

In het verzorgen van mountainclinics heeft cycleXperience veel ervaring. De praktijk leert dat beginners tijdens een clinic snel ‘beter thuisraken’ op hun fiets (o.a. tijdig juist schakelen), hun stuurmanskunsten op diverse ondergronden flink verbeteren en daardoor vervolgens nog meer plezier beleven aan het mountainbiken. Gevorderden krijgen door de professionele begeleiding diverse extra ‘kneepjes van het mountainbike-vak’ bijgebracht. Zowel de clinic voor de beginners als voor de gevorderden voert door de prachtige bosrijke omgeving van  de Maashorts in Uden.

Inschrijven

De clinics gaan op zondag 7 januari bij cycleXperience aan de Bitswijk 13 in Uden om 9.30 uur van start. Belangstellenden kunnen zich uiterlijk voor woensdag 3 januari inschrijven via deze link (kies bij het afrekenen voor afhalen !) of kunnen zich aanmelden in de winkel aan de Bitswijk 13. Deelname is gratis.