Johan en Daphny
kopman en kopvrouw van sterk team

Kopman en kopvrouw van het cycleXperience-team zijn voormalig mountainbike-kampioen Johan van de Ven en zijn vrouw Daphny van den Brand, veelvuldig Nederlands kampioen en wereldkampioen veldrijden. De vele ervaringen die zij hebben opgedaan tijdens hun sportieve professionele loopbaan, delen ze graag met u als klant. Waarbij opgemerkt dat Johan ook nog vele jaren als mecanicien optrad voor Daphny. Alle technische kneepjes van het wielervak heeft hij zo ook in de vingers gekregen. Als geen ander weet hij op elk vlak iedere wielerliefhebber te adviseren (en te motiveren!).

Met Daphny als kopvrouw in haar midden, heeft het team van cycleXperience ongekend veel kennis (en inspiratie!) in huis voor iedere vrouw die interesse in fietsen heeft. Of het nu gaat over materiaal, kleding of trainingstechnische zaken, Daphny staat graag voor u klaar op woensdag, vrijdagmiddag & avond en zaterdag. Sterker: bij Daphny is het gewoon Ladies First!

service-advies2

Team cycleXperience schakelt graag een tandje voor u bij...

Daphny van den Brand Verkoopadviseur

“Als ex-topsporter weet ik precies wat een renner of renster nodig heeft. Het juiste materiaal, de juiste kleding en ik geef u graag nog wat trainingstips mee. Ik sta voor u klaar op woensdagmiddag, vrijdagmiddag- & avond en de gehele zaterdag.”

Johan van de Ven Functie: Dat zijn we nog aan het uitzoeken...

Hier had moeten staan hoeveel ervaring wij wel niet hebben, hoe geweldig onze service is en dat wij dit met passie en plezier overbrengen naar uw als klant. Maar dat bla bla bla bla daar zijn we niet zo van bij cycleXperience. Komt u het zelf maar ervaren “un bekske koffie” en advies zijn trouwens altijd gratis.

Tot snel …

Sten Geraeds Verkoopadviseur

“Ik luister graag naar u als klant. Op basis van uw wensen, eisen en behoeften, denk ik graag met u mee om zo samen tot de keuze te komen die het beste bij u past.”

Roy(ke) van Heeswijk Functie: Monteur (hendig zun menneke)

“Bij cycleXperience heerst een topsportcultuur. We willen het allerbeste voor u als klant. Als monteur maak ik daarop geen uitzondering. Ik sta in mijn werk voor kwalitatief vakmanschap. Tot in elk detail moet uw materiaal in orde zijn. Alles moet kloppen en optimaal op elkaar zijn afgestemd. Uw fiets moet letterlijk en figuurlijk een plaatje zijn.”

Mijn motto: “ik maak het goed of nie!”

Bjorn van der Heijden Functie: Verkoopadviseur en Marketing

“Omdat ik zelf op hoog niveau fiets, weet ik ook als jongeling al heel goed wat belangrijk is voor een wielerliefhebber. Ik verplaats me graag in uw als klant, zodat u maximaal plezier beleeft aan uw sportieve hobby op de fiets.”