Betaling
U kunt uw online aankopen op cycleXperience.nl veilig afrekenen met iDEAL, Mister Cash & PayPal.

U kunt betalen via iDEAL als u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO Bank, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, RegioBank Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, Knab of Bunq.

Voor het betalen met PayPal heeft u een PayPal-account nodig. U wordt doorgestuurd naar de website van PayPal. Daar logt u in met uw PayPal-account en bevestigt u de betaling.

Speciaal voor onze Belgische klanten kunt u veilig en vertrouwd betalen met Mister Cash.

Verzend- & behandelingskosten
De verzend- & behandelingskosten bedragen €6,95. Vanaf €150,- brengen wij geen verzend- & behandelkosten in rekening. Uiteraard kunt u ook uw bestelling afhalen in onze winkel. Gedurende onze openingstijden bent u van harte welkom!

Levering images
Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen bij u op het opgegeven adres aangeboden door DHL. Per e-mail houden wij u op de hoogte van uw bestelling. Zodra uw bestelling aangeboden is bij DHL ontvangt u van ons een Track & Trace nummer waarmee u gemakkelijk uw bestelling kunt volgen.
Mocht u niet thuis zijn op het moment van levering, dan wordt het pakket de volgende dag (behalve zon- & feestdagen) nogmaals bij u aangeboden.

Speciale bestellingen kunnen langer duren. Is de levertijd langer dan gebruikelijk? Dan nemen wij contact met u op. Is een product niet op voorraad? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Producten uit de Sales kunnen niet geretourneerd worden!

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met cycleXperience via 0413-256777 of info@cyclexperience.nl