Fietsstimulering Jeugdfiets Leaseplan

In samenwerking met Wielervereniging Uden hebben wij een uniek concept opgezet. Om de jeugdsport te stimuleren en ouders niet direct op kosten te jagen en er toch voor te zorgen dat de jeugdrenners met goed en veilig materiaal kunnen rijden bieden wij de mogelijk om een jeugd wielrenfiets te huren.

Daphny van den Brand (Eigenaresse bij cycleXperience en voormalig wereld- en 11-voudig Nederlands kampioene veldrijden) zegt hierover:

“We zien helaas nog te vaak jeugdrenners met een geleende en in veel gevallen te grote en slecht werkende fietsen rijden. Fiets plezier begint met een goed werkende fiets die op maat wordt afgesteld en die niet op de groei gekocht wordt. We begrijpen heel goed dat ouders zoiets hebben van laten we eerst maar eens kijken of ze het leuk vinden voordat we een goede fiets kopen. Wij bieden nu een super goede oplossing waarbij kinderen meer plezier uit hun sport kunnen halen en ouders financieel niet zo zwaar belast worden.”

Bij cycleXperience kun je al vanaf een periode van 3 maanden en fiets huren waarbij je buiten de huursom geen verdere kosten hebt.

Grote voordelen van het “fietsplan” zijn.

  • Onderhoud en slijtage in de prijs inbegrepen
  • Fiets wordt gratis op maat afgesteld
  • Groei je uit de fiets dan krijg je een grotere
  • Wedstrijd verzet wordt gratis aangepast
  • Bij aankoop van de fiets volledige huursom retour
 

Racefiets

 

3 maanden

 

6 maanden

 

9 maanden

 

12 maanden

Aluminium jeugd racefiets €125- €175.- €225.- €275.-
Aluminium cyclo-crosser  €175.-  €225.-  €275.-  €325.-

Voorwaarden Leasefiets