De show stelen…

Tiptop gesoigneerd, dat is elke wielrenner gegeven. Daar hoort natuurlijk letterlijk en figuurlijk passende kleding bij. Bij cycleXperience bent u aan het juiste adres voor al uw custom cyclingwear.

cycleXperience onderscheidt zich door haar eigen cXp kleding lijn, ons eigen label biedt ons de mogelijk om zelf onze keuzes te maken in maatvoeringen en de gekozen materialen. Wij voeren 2 series: de Gold- en Silverline. De Goldline is onze high-end line waarbij we geen concessies wilden doen die de prijs zouden beïnvloeden.  De Silverline is een wat meer basis lijn, nog steeds top kwaliteit maar een eenvoudigere afwerking. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en product specificaties.

 

Keurig custom-made in het wielerpak!

Wielerkleding in standaard uitvoering of geheel in eigen bedrijfs- of verenigingskleuren, inclusief bedrukking, is bij cycleXperience in vakkundige handen. U heeft alle keuze in shirts, broeken en accessoires. Van ontwerp tot productie staat cycleXperience ook in deze tak van sport garant voor de beste kleding. Uit eigen ervaring, op topniveau, weet het team van cycleXperience aan welke eisen custom-made kleding moet voldoen als het over kwaliteit, uitstraling en duurzaamheid gaat. Kortom: keurig in het wielerpak, custom-made, cycleXperience kleedt u aan!

cropped-header-kek

Foto-Serum-final