Wij laten ’t u beleven!

Avontuurlijke en unieke mountainbike- en wielerclinics en -trainingen voor beginners tot experts, door en met professionals. Dat is wat cycleXperience in een grote diversiteit biedt. In de mooiste, meest uitdagende en prikkelende omgevingen. Voor zowel individuen als teams van bijvoorbeeld bedrijven, sportverenigingen, overheden en vriendenclubs. Met de begeleiding van ervaren renners krijgt u niet alleen de vaardigheden onder de knie, maar beleeft u ook meteen wat de wielersport in zich heeft. En altijd geldt: afgestemd op ieders individuele kwaliteiten. Oftewel: opstappen op uw eigen niveau. CycleXperience biedt iedereen de juiste versnelling en laat u uw grenzen sportief verleggen. Pure passie, puur fietsplezier… cycleXperience laat ’t u beleven!

Wij gaan graag met u de uitdaging aan. Samen gaan wij voor pure passie, puur fietsplezier! Informeer naar de vele mogelijkheden via cxpmtbverhuur@gmail.com of bel naar 06-53188127.

 

Wij gaan graag met u de uitdaging aan:

 

Bart BrentjensBart Brentjens

Nederlands beste mountainbiker ooit. Bart Brentjens veroverde de wereldtitel, won op de mountainbike twee keer de Tour de France en pakte in 1996 goud tijdens de Olympische Spelen van Barcelona. In 2004 veroverde hij ook nogeens Olympisch brons.

 

Richard GroenendaalRichard Groenendaal

Richard Groenendaal was absolute top als veldrijder. Maar liefst 13 Nederlandse titels en vele tientallen internationale grote wedstrijden schreef hij op zijn naam. Absoluut hoogtepunt is natuurlijk zijn wereldtitel in 2000, veroverd in zijn woonplaats Sint-Michielsgestel. Als junior had hij ook al eens de regenboogtrui gewonnen (1989).

 

Gerben de KnegtGerben de Knegt

Na een periode op de BMX stapte Gerben de Knegt over naar het mountainbiken. Met veel succes. Hij won vele internationale wedstrijden en liet zich ook kronen tot Nederlands kampioen. In 2000 stapte Gerben de Knegt over naar het veldrijden. In de kleuren van Rabobank ontwikkelde hij zich ook in deze discipline tot de wereldtop. Twee nationale titels staan op zijn erelijst.

 

Johan van de VenJohan van de Ven

Johan van de Ven is de eerste Nederlander die op de mountainbike een medaille op een internationaal kampioenschap behaalde. Als junior in 1993 tijdens het EK in Zwitserland. Twee keer veroverde hij de Nederlandse titel en één keer zelfs het kampioenschap van de Benelux. De ziekte van Pfeiffer leidde tot een vervroegd einde van zijn topsportloopbaan.

 

Daphny van den BrandDaphny van den Brand

De erelijst van Daphny van den Brand is er één om van te smullen. Als veldrijdster was Daphny vele jaren absolute wereldtop. De vele Nederlandse titels en de wereldtitel springen het meest in het oog. Maar Daphny van den Brand streed overal waar ze startte voor de prijzen. Tientallen topwedstrijden schreef ze wereldwijd op haar naam.

 

Roy van HeeswijkRoy van Heeswijk

Roy van Heeswijk is een biker in hart en nieren. Veldrijden en mountainbiken zijn zijn passie. Roy van Heeswijk is technisch een uitermate vaardige renner. Dat bewees hij onder meer twee keer op moeilijke omlopen met het behalen van de Nederlandse titel mountainbiken (bij de nieuwelingen en junioren). Zijn talenten op de fiets deelt hij graag op enthousiaste wijze met anderen.

 

Reza Hormes-Ravenstijn

Reza Hormes-Ravenstijn is al 25 jaar vol passie, actief in de offroad disciplines mountainbiken en veldrijden. Met veel plezier brengt zij haar ervaring, kennis en vaardigheden over en is zij in bezit van haar trainersdiploma.  In haar inmiddels lange loopbaan werd zij één keer Nederlands Kampioen en reed zij vele in EK’s en WK’s in beiden disciplines.

 

13346754_944459269006154_7049097400331241287_n2Erno van Dongen

Erno van Dongen is mountainbiker pur sang. Dat beweer hij door onder meer al 11 keer de wereldberoemde Cape Epic in Zuid-Afrika uit te rijden. Erno brengt graag zijn passie en plezier voor de wielersport over op anderen.

 

 

Kalender

 

21 Mei

Mountainbike Ardennen rondrit CXP

Op zondag 21 mei organiseert cycleXperience een mountainbikerondrit in de Ardennen. Een uitdagende rit met prachtige singletracks, vele hoogtemeters en schitterende vergezichten. Meer informatie over deze rondrit vind je hier.

 

27 Mei

Mountainbikeclinic Maashorst ladies only

Wil jij graag jouw mountainbike-skills verbeteren? Dan is deze clinic, exclusief voor dames, iets voor jou! Je techniek wordt in de bosrijke omgeving van de Maashorst verder ontwikkelt op een speelse manier. De clinic staat onder leiding van meervoudig kampioene Daphny van den Brand. Klik hier voor meer info en inschrijven.

 

7 Juni

Workshop fietsonderhoud

Wil jij zonder gestuntel een bandje verwisselen, je ketting snel repareren of je fiets goed onderhouden? Dan is deze workshop iets voor jou! Klik hier voor meer informatie over deze workshop.