Bikes & Parts

Dat cycleXperience gaat en staat voor kwaliteit, wordt nadrukkelijk onderschreven door het aanbod in fietsen en accessoires. Enkel en alleen topmerken worden aangeboden, met voorop Specialized, Merida en Ridley . Voor geen enkele wielerliefhebber behoeven deze merken een nadere introductie. Met bijvoorbeeld Tour de France-winnaar Nibali op Specialized en voormalig wereldkampioen mountainbiken Jose Antonio Hermida op Merida, kiezen ook de allerbesten voor deze topmerken. Daarnaast is cycleXperience ook dealer van Ridley, eveneens merk van ‘naam en faam’ met Belgische showman in het veldrijden Tom Meeusen als boegbeeld van het Telenet Fidea Cyclingteam.

Met alle ervaring opgedaan in het professionele wielercircuit, bent u bij het team van cycleXperience aan het juiste adres. Onder leiding van Daphny van den Brand en Johan van de Ven wordt u, op basis van uw wensen, behoeften en eisen, optimaal geadviseerd. U bent zeker van maatwerk! Immers cycleXperience gaat voor pure passie, puur fietsplezier..cycleXperience laat ’t u beleven!

cycleXperience - specialized testfietsen

Test uw fiets voordat u tot aankoop overgaat!

Wilt u graag een nieuwe fiets kopen, maar u nog niet precies welke? Geen punt: cycleXperience biedt u bij meerdere modellen de kans uw toekomstige fiets te testen! Lees meer.

 

“Mijn fietsen zitten als gegoten!”

Fietsen is haar passie. Zeker op de mountainbike, heerlijk door de natuur. Karin Uyl uit Oss geniet er met volle teugen van, ook als ze als Funklasser deelneemt aan een wedstrijd of een marathon rijdt.

Karin-UylDaarnaast hecht ze ook veel waarde aan het juiste materiaal. En om die reden is ze blij dat ze vorig jaar ‘bij toeval’ Johan en Daphny van cycleXperience leerde kennen. “Toen ik ze vertelde dat ik op zoek naar een andere fiets was, nodigden ze me uit geheel vrijblijvend een keer in de zaak te komen. Met hun kennis, kunde en professionele apparatuur en aanpak, werd snel duidelijk dat mij voorheen verkeerde maten frames waren aangemeten. Inmiddels heb ik nieuwe fietsen en ik kan heel kort en krachtig zeggen: ze zitten als gegoten! En dat komt niet alleen de prestatie, maar ook het plezier ten goede komen.”

 

 

Ladies first

ladiesfirst

Daphny van den Brand was tot voor kort absolute wereldtop in het veldrijden. Inmiddels is Daphny van den Brand bovenal ambassadeur voor het vrouwenwielrennen. Een rol die haar op het lijf is geschreven.

Bij Nederlands grootste wierlerbond, de NFTU, is Daphny letterlijk ‘het gezicht’ van de damesafdeling. Met raad en daad staat ze alle belangstellenden op diverse momenten bij. Ook schrijft ze een column voor het magazine dat NFTU uitbrengt.

In de winkel van cycleXperience is een speciale shop in shop voor dames. Velen weten de weg naar Uden inmiddels te vinden. Waaronder de vrouwen die zijn aangesloten bij Kek! (www.kek.nl). Kek! biedt verspreid over Nederland laagdrempelige fietsclubs voor en door vrouwen, waarbij naast lekker sportief fietsen, plezier voorop staat. Onder meer voor de speciale clubkleding, klopt Kek! bij cycleXperience aan.

En zo zijn er nog tal van andere voorbeelden te noemen, die onderschrijven dat met kopvrouw Daphny cycleXperience ook hét adres is voor iedere vrouw die van fietsen houdt. Onder leiding van Daphny kun je bij cycleXperience gerust spreken over: Ladies First!